Kylie Jenner Proširuje Svoje Carstvo:

Najava Nove Linije Parfema iz Kylie Cosmetics

Kylie Jenner, globalno priznata modna ikona i osnivačica popularnog brenda Kylie Cosmetics, sa zadovoljstvom najavljuje skorašnje lansiranje ekskluzivne linije parfema, dodajući tako novu dimenziju svom već bogatom asortimanu kozmetičkih proizvoda.

Usled impresivnog uspeha svoje kozmetičke linije, koja je osvojila milione obožavalaca širom planete, Kylie sada želi da obogati svoj brend novom kolekcijom parfema. Ovi parfemi biće napravljeni sa Jennerovim karakterističnim osećajem za stil i eleganciju, čime će se nastaviti tradicija visokog kvaliteta i luksuza koja prati Kylie Cosmetics.

U saopštenju za javnost, Jenner je podelila inspiraciju iza lansiranja i zašto je miris “tako ličan”.

“Želela sam da stvorim nešto što je zaista jedinstveno za mene u svakom aspektu – od mirisa do bočice – i parfem kakav ljudi nikada pre nisu mirisali, ali koji odmah deluje utešno i primamljivo,” objasnila je Jenner. “Proveli smo preko dve godine radeći na ovome. Želela sam da bude svež, a ipak sladak i da miriše ‘van ovog sveta’, te da uključi neke od mojih omiljenih nota, uključujući zvezdani jasmin i vanilin musk.”

Jenner je podelila da je takođe dizajnirala pakovanje sa svojim rođendanom “uklesanim rimskim brojevima i bočicom oblikovanom tako da stane u dlan vaše ruke.”

Cosmic, nova linija parfema, biće lansirana u četvrtak, 7. marta, na Kylie Cosmetics.

Već poznata po svojim ranijim uspešnim izletima u svet parfema, Jennerova najnovija inicijativa u ovoj kategoriji sa nestrpljenjem se iščekuje, obećavajući da donese dodatnu dozu glamura i sofisticiranosti ljubiteljima fine parfimerije.

Ostanite u toku i ne propustite priliku da budete među prvima koji će se upustiti u otkrivanje novih olfaktornih dimenzija koje donosi Kylie Cosmetics.