BRESKVICA i ARTDECO Saradnja:

Otkrij Svoj Stil u Svemiru Šminke

Anđela Ignjatović, široj javnosti poznata kao Breskvica, predstavlja jednu od najsvetlijih mladih zvezda današnjice. Njena jedinstvena kombinacija smelosti i lepote prožima se ne samo kroz njenu muziku već i kroz izrazito originalan scenski izgled, koji uključuje eksperimentisanje sa raznovrsnim stilovima šminkanja. Upravo ta hrabra i inovativna estetika utrla je put za saradnju sa poznatim nemačkim brendom ARTDECO, rezultirajući linijom proizvoda BRESKVICA x ARTDECO namenjenih za lice, oči i usne, idealnih za stvaranje suptilnih lookova.

Breskvica ističe saradnju sa ARTDECO kao posebno značajno i inspirativno iskustvo koje joj je otvorilo nove perspektive. ARTDECO, kao jedan od lidera u svetu kozmetike, već četiri decenije proizvodi visokokvalitetnu šminku koja podstiče samopouzdanje i ističe individualnu lepotu svake osobe. Od intenzivno pigmentovanih senki za oči, preko glatkih podloga do hrabrih nijansi ruževa za usne, ARTDECO proizvodi slave raznolikost i ohrabruju ljubitelje šminke da budu verni svojoj autentičnosti.

“Stil šminkanja mi se stalno menja. U poslednje vreme, više volim prirodne izglede, ali to ne znači da sam se odrekla ajlajnera, koji je postao moj zaštitni znak,” deli Breskvica. BRESKVICA x ARTDECO linija, koja uključuje sve od savršeno formulisanog korektora lagane teksture, preko proizvoda za definisane obrve i voluminozne trepavice, do lip boostera za sjajne usne, pažljivo je odabrana sa namerom da podstakne makeup ljubitelje da se odvaže na izražavanje svog jedinstvenog stila kroz boje i teksture.

Posebna sinergija između Breskvice i ARTDECO brenda ogleda se u zajedničkoj težnji ka urbanom stilu. “Dugo sam pasionirano vezana za šminku i njen svet, te je saradnja sa ARTDECO prirodno došla kao vrhunac te ljubavi. Ako biste me pitali da opišem ovu kolekciju ukratko, rekla bih da je ona savršen dodatak za svaku devojku u bilo kojoj prilici,” objašnjava Breskvica.

Jedno je jasno – sa BRESKVICA x ARTDECO edicijom, svaki san o savršenom makeupu može postati stvarnost!