Dior Beauty angažuje Vilu Smit kao ambasadorku šminke

Dior Beauty, luksuzni brend šminke, nedavno je objavio da je američka pevačica i glumica Vila Smit postala nova ambasadorka brenda. Ova 23-godišnja umetnica, čiji su roditelji poznati holivudski par Vil Smit i Džada Pinket-Smit, postala je zaštitno lice nove Dior-ove Forever Star Glow podloge.

Smit se pridružila dugogodišnjoj ambasadorki Dior-a, glumici iz serije “Dama’s Gambit”, Anji Tejlor-Džoj, u kampanji za šminku. Ova kampanja predstavlja novu Forever Glow Star Filter, višenamenski preparat za savršeni sjaj koji obezbeđuje prirodan sjaj.

Proslavivši se 2011. godine singlom “Whip My Hair“, Vila Smit je od tada izdala pet studijskih albuma i nastupala na prestižnim događajima poput Coachella muzičkog festivala prošle godine. Dior opisuje Smit kao “jednu od najvizionarskijih i najhrabrijih mladih žena svoje generacije”.

Ovo partnerstvo će omogućiti Smit da bude lice još nekoliko kampanja za šminku koje će predstavljati brend koji je u vlasništvu LVMH-a, Dior. Osim toga, Dior nije jedini brend koji koristi ambasadore Generacije Z kako bi proširio svoju publiku.

Ovim angažmanom, Dior Beauty nastavlja da gradi svoj imidž kao brend koji podržava vizionarske mlade talente, dok Vila Smit nastavlja da širi svoj uticaj kao ikona stila i lepote.