La Roche-Posay Postaje Zvanični Partner za Sunčane Kreme na Miami Openu

La Roche-Posay, vodeći brend dermatološke nege kože, objavljuje svoje partnerstvo sa Miami Openom kao zvanični sponzor za sunčane kreme na ovogodišnjem teniskom turniru. Ovo partnerstvo ima za cilj promociju svesti o važnosti svakodnevne fotoprotekcije.

La Roche-Posay će pružiti proizvode za zaštitu od sunca igračima, osoblju i posetiocima turnira. Takođe će postaviti ‘Sun Safety Booth’ na teniskom oazištu, sa ciljem da podstakne bezbedno izlaganje suncu tokom svakodnevnih aktivnosti na otvorenom.

Guillaume Monsel, potpredsednik marketinga u La Roche-Posay, izjavio je: “Oduševljeni smo što sarađujemo sa Miami Openom kao zvaničnim sponzorom za sunčane kreme. Kroz ovo partnerstvo, želimo da edukujemo ljude o bezbednom izlaganju suncu.”

Josh Ripple, stariji potpredsednik teniskih događaja u IMG-u, izrazio je zadovoljstvo zbog partnerstva, istakavši: “Radujemo se što ih pozdravljamo u porodici Miami Opena.”

Partnerstvo predstavlja spoj vrhunskog sporta i dermatološke nege koja postavlja standarde za bezbedno izlaganje suncu. La Roche-Posay se ponosi što doprinosi ovom važnom aspektu zdravog života.